Ultima șansă pentru înscrierea la concursul ”Apa este viață” organizat de RAJA

Etapa de înscrieri în concursul de pictură și desen Apa este viață se încheie mâine – 28 februarie 2023, ora 23.00. Nu rata premiile cool care te așteaptă!

Primăvara bate la ușă oferindu-ne prilejul perfect de a face mai multă mișcare … pe două roți. Îndrăznește și poți fi chiar tu fericitul câștigător al unei biciclete, trotinete electrice sau al unui hoverboard. Și asta nu este tot: ți-am pregătit și vouchere pentru librăria Cărturești care îți poți îmbogăți colecția de cărți cu autorii tăi preferați.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne trimiți lucrarea ta, în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: concurs@rajac.ro, însoțită de Declarația de consimțământ parental. Detaliile le regăsești pe pagina de Facebook #Concursapaesteviata2023 și pe pagina web www.rajac.ro.

Suntem nerăbdători să vedem cum ți-ai propus tu să Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.

Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 04 martie 2023, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A. în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: 7-11 ani, respectiv 12-16 ani. Creațiile care vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului („Like” sau „Love”) vor fi declarate câștigătoare.

Sursa: RAJA SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Festivaluri de teatru, muzică și film finanțate de Consiliul Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța a semnat astăzi contracte de 3,7 milioane de lei cu mai multe…