marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Ultima săptămână pentru autorecenzare

Ultima săptămână pentru autorecenzare

de Andrei Cernat

Este ultima săptămână în care vă puteți autorecenza! Persoanele care doresc să participe la recensământ în etapa autorecenzării mai pot completa chestionarul online pe recensamantromania.ro, până în data de 27 mai.

Ca și până acum, autorecenzarea se poate face de acasă sau într-unul dintre punctele de autorecenzare asistată. În cazul în care optați pentru autorecenzare asistată, puteți apela serviciile celor 10 centre ARA Constanța, puse la dispoziție de municipalitate. Dacă din diverse motive, nu reușiți să vă autorecenzați online, veți primi vizita recenzorului acasă. Etapa dedicată interviurilor față în față a fost reprogramată pentru perioada 31 mai – 17 iulie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult