vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Ultimele pregătiri, înainte de 1 Mai

Ultimele pregătiri, înainte de 1 Mai

de Andreea Bălan

Pe litoral se fac ultimele pregătiri înainte de sosirea turiștilor care vor veni de 1 Mai la mare. Astăzi s-a nivelat nisipul plajelor, s-au montat șezlongurile, iar în camerele de hotel au fost puse la punct ultimele detalii.

Hotelierii se roagă acum ca vremea să fie pe măsura chefului de distracție al turiștilor care se anunță în număr mare. O veste bună pentru ei a venit astăzi și de la Guvern. Este oficial, administratorii de plaje vor putea așeza șezlonguri și umbrele inclusiv pe plajele nou create din Mamaia.

La Costinești plaja a fost luată la picior încă de dimineață de antreprenorii care vor ca totul să fie perfect. Majoritatea dintre ei mizează pe turiștii tineri, puși pe distracție și vor ca acestora să nu le lipsească nimic. Cel puțin 15 mii de tineri sunt asteptati la concertele din stațiune, ceea ce înseamnă profituri frumoase pentru cei cu afaceri în zonă.

Si plajele din Vama Veche au fost amenajate pentru cei peste 10 mii de oaspeți care și-au anunțat oficial prezența, iar pregătiri intense se fac și la Mamaia. În nordul stațiunii sezonul debutează cu cel mai mare festival de muzică electronică din Europa, care aduce la malul mării mii de tineri puși pe chef din țară, dar și din străinătate.

O veste bună pentru concesionarii plajelor din Mamaia a venit de la Guvern. Ei vor putea așeza șezlonguri și pe sectoarele de plajă nou apărute în urma înnisipării. Doar șezlonguri, nu și beach baruri, despre care nu scrie nimic în Hotărârea de Guvern.

Delta Dunării este și ea în focurile pregătirilor pentru 1 Mai. Mii de turiști au făcut rezefvări și aici, cele mai multe pachuete turistice vândute fiind cele cu demipensiune.

Cel puțin 30 de mii de turiști sunt așteptați în acest weekend pe litoral, cele mai aglomerate stațiuni fiind și în acest an Mamaia și Vama Veche.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult