vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Ultimul dans.. la Centrul Jean Constantin

Ultimul dans.. la Centrul Jean Constantin

de Redacția Dotto

N-ai apucat să îl vezi săptămâna asta? Magic Mike: Ultimul dans vă așteaptă, joi de la ora 17:30 la Centrul Jean Constantin din Constanța.

Mike Lane urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ulttimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă care îi face o ofertă de nerefuzat ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, odată ce Mike află ce înseamnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult