marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate UMC, angajată în lupta împotriva terorismului

UMC, angajată în lupta împotriva terorismului

de Redacția Dotto

Universitatea Maritimă din Constanța este zilele acestea gazda evenimentului internațional „Statul terorist, terorismul ca armă de stat”.

Evenimentul adună experți și academicieni de prestigiu din întreaga lume pentru a discuta și a analiza problema terorismului în contextul folosirii sale ca armă de către state.

UMC a fost aleasă ca gazdă a acestui eveniment datorită reputației sale solide în domeniul cercetării și învățământului superior și a expertizei sale în studiul securității cibernetice, în special.

Specialiștii din țara noastră împreună cu invitații din Italia, Albania, Spania sau Grecia, reuniți la Conferință au discutat astăzi despre pericolul finanțării terorismului, al sprijinului logistic acordat de unele state grupărilor teroriste și despre politicile necesare pentru combaterea acestei amenințări.

Evenimentul și-a propus să fie o platformă valoroasă pentru indentificarea celor mai bune soluții în lupta împotriva terorismului și pentru consolidarea cooperării internaționale în acest sens.

Prin acest eveniment, UMC demonstrează încă o dată angajamentul său față de promovarea dialogului și deschiderea către cooperare internațională.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult