marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate UMC: Îndrăznește să călătorești în jurul lumii

UMC: Îndrăznește să călătorești în jurul lumii

de Ileana Gheorghiu

Îndrăznește să călătorești în jurul lumii. Este îndemnul profesorilor de la Universitatea Maritimă Constanța pentru cei interesați de o carieră în domeniul maritim.

Aceștia organizează pe 28 noiembrie începând cu ora 18:00 un eveniment la care vor fi prezentate oportunitățile de angajare în industria maritimă și avantajele pe care le au cei care aleg o carieră în Marină. Invitată specială la eveniment este Alexandra Ciucanu, fostă studentă UMC și absolventă de master, care va povesti cum jobul ei a ajutat-o să călătorească în jurul lumii. Cei interesați să participe la eveniment sunt invitați să se înscrie online, pe pagina de Facebook a UMC.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult