vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate UMC: Invitație la dialog cu un recordman

UMC: Invitație la dialog cu un recordman

de Redacția Dotto

Universitatea Maritimă Constanța ne provoacă să ieșim din zona de confort.

Astăzi începând cu ora 18:00, UMC organizează un eveniment online care îl va avea invitat pe Andrei Roșu, sportiv și speaker motivațional, care a reușit să doboare Recorduri Mondiale. În 2010, Andrei Roșu a alergat primul său maraton la Polul Nord. Imediat după au urmat alte șapte maratoane și șapte ultramaratoane pe tot atâtea continente. Performanțele lui Andrei au fost omologate de Guinness Book și World Records Academy drept Record Mondial. Cei care vor să participe la evenimentul UMC sunt invitați să se înscrie gratuit pe pagina de Facebook a Universității.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult