marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate UMC își deschide porțile pe 3 octombrie

UMC își deschide porțile pe 3 octombrie

de Ileana Gheorghiu

Universitatea Maritimă din Constanța, pregătită să primească o nouă serie de studenți. Conducerea UMC a anunțat deschiderea noului an universitar pe 3 octombrie.

Festivitățile vor avea loc la Baza Nautică a Universității, începând cu ora 10:00. Noul an vine și cu o serie de schimbări pentru studenți. UMC va avea de o nouă sală dotată cu echipamente de ultimă generație la Baza Nautică, unde studenții vor studia tehnica tensiunilor înalte. Conducerea UMC speră ca până în luna februarie a anului viitor să reușească să finalizeze tot la Baza Nautică și un nou corp de clădire, care va adăposti o aulă cu 400 de locuri, 2 amfiteatre de câteva 150 de locuri, săli de curs, laboratoare și spații dedicate simulatoarelor. Cât despre cursuri, acestea se vor desfășura în format hibrid pentru studenții din anii trei și patru și în format fizic pentru cursanții din anii unu și doi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult