vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate UMC: “Jumi – juma”, la Neversea

UMC: “Jumi – juma”, la Neversea

de Redacția Dotto

Vești bune pentru studenții Universității Maritime din Constanța. Toți cei care doresc să se distreze la cel mai așteptat festival al verii, Neversea, vor plăti doar jumătate din prețul biletului.

“Jumătate plătim noi, jumătate plătești tu! Punem pariu ca te vei distra la Neversea 2023 așadar facem biletele jumi-juma”, anunță conducerea UMC pe pagina oficială de socializare.

Oferta este valabilă pentru cursanții UMC cu vârsta de până în 25 de ani. Aceștia au șansa să își achiziționeze biletele cu 69 de euro + taxe.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult