marți, 16 iulie, 2024
Home DOTTO News UMC, partener european al cursurilor Prac-Mareng

UMC, partener european al cursurilor Prac-Mareng

de Ileana Gheorghiu
UMC

Studenții de la UMC iau cursuri de engleză maritimă. Universitatea este parteneră în Proiectul PraC-Mareng, care predă și evaluează comunicarea maritimă standard, cu scenarii reale pentru navigatorii cu diferite funcții la bordul navelor.

Se dorește astfel reducerea accidentelor care apar în urma situațiilor de comunicare defectuoasă.

Cursurile PraC Mareng îmbunătățesc cunoștințele de engleză maritimă ale viitorilor navigatori, pentru ca aceștia să se descurce mai bine în îndeplinirea sarcinilor pe care le au atunci când sunt pe mare. Ele sunt deschise studenților de la UMC Constanța, dar nu numai. Cursul include diferite operațiuni la bordul navelor și introduce conversații specifice meseriei.

Studenții Universității Maritime din Constanța sunt deja familiarizați cu limba engleză și sunt conștienți că, în meseriile pe care și le-au ales, este nevoie de cunoașterea limbii la un nivel înalt.

UMC oferă pregătire în domeniul transportului maritim și în domenii conexe precum inginerie economică, tehnologii și sisteme de telecomunicații, ingineria și protecția mediului în industrie și energetică.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult