UMC

Studenții de la UMC iau cursuri de engleză maritimă. Universitatea este parteneră în Proiectul PraC-Mareng, care predă și evaluează comunicarea maritimă standard, cu scenarii reale pentru navigatorii cu diferite funcții la bordul navelor.

Se dorește astfel reducerea accidentelor care apar în urma situațiilor de comunicare defectuoasă.

Cursurile PraC Mareng îmbunătățesc cunoștințele de engleză maritimă ale viitorilor navigatori, pentru ca aceștia să se descurce mai bine în îndeplinirea sarcinilor pe care le au atunci când sunt pe mare. Ele sunt deschise studenților de la UMC Constanța, dar nu numai. Cursul include diferite operațiuni la bordul navelor și introduce conversații specifice meseriei.

Studenții Universității Maritime din Constanța sunt deja familiarizați cu limba engleză și sunt conștienți că, în meseriile pe care și le-au ales, este nevoie de cunoașterea limbii la un nivel înalt.

UMC oferă pregătire în domeniul transportului maritim și în domenii conexe precum inginerie economică, tehnologii și sisteme de telecomunicații, ingineria și protecția mediului în industrie și energetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…