miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate UMC și-a premiat absolvenții

UMC și-a premiat absolvenții

de Redacția Dotto

Emoții, aplauze și lacrimi de bucurie la UMC. Universitatea Maritimă din Constanța și Liga Studenților au organizat ieri festivitatea de absolvire pentru Promoția 2023.

Studenților absolvenți le-au fost alături părinții și prietenii. Ceremonia de Absolvire Promoția 2023 s-a adresat atât studenților UMC, care în acest an finalizează studiile universitare de licență, cât și masteranzilor.

Toți cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul maritim se pot înscrie la UMC până pe 13 iulie. Conducerea universității anunță că admiterea se face fie pe baza unui examen la matematică, fie prin concurs de dosare, în funcție de specialitatea aleasă. UMC oferă 12 programe de studii de licență și 16 programe de masterat. UMC este cea de-a doua instituţie de învăţământ superior ca importanţă şi mărime din Uniunea Europeană cu programe de studii, licență și masterat frecventate de 4.500 de studenţi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult