duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News UMC, solidar cu mediul academic din Ucraina

UMC, solidar cu mediul academic din Ucraina

de Redacția Dotto
UMC

Comunitatea academică a Universității Maritime din Constanța, profesori și studenți, își exprimă deplina solidaritate cu mediul academic din Ucraina și poporul ucrainean.

Într-un mesaj pe care l-am primit la redacție, UMC transmite, citez: „Mediul academic, prin promovarea dezvoltării și inovării, este și va fi întotdeauna un spațiu al dezbaterilor și al exprimării libere a ideilor și opiniilor. Sperăm ca situația actuală să nu afecteze spiritul profund al activității academice. Punțile create între cercetătorii, profesorii și studenții celor două țări să se manifeste deschis, prin sprijin chiar și în aceste timpuri”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult