duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Un autoturism a fost lovit de tren în zona Cora Brătianu

Un autoturism a fost lovit de tren în zona Cora Brătianu

de Redacția Dotto

Astăzi, 1 aprilie 2024, ora 14:12 minute, mecanicul trenului Regio 8010, care circulă pe relația Constanța – București Nord, plecat din stația CF Constanța a surprins la km 223+633 (trecerea la nivel din zona Cora) un autoturism care nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale instalației de semnalizare automată fără semibariere.

În urma impactului, trenul a fost frânat de urgență, iar circulația feroviară pe ambele fire a fost închisă. La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai SRCF Constanța, ISU, SAJ și Poliția TF. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Trenul Regio s-a pus în mișcare la ora 15.14 acumulând 63 minute întârziere. Un alt tren afectat de închiderea liniilor a fost IR 1586 expediat din stația Constanța cu 39 minute întârziere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult