joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Un bărbat a fost arestat după ce a agresat o femeie

Un bărbat a fost arestat după ce a agresat o femeie

de Redacția Dotto

La data de 2 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, înlocuind măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și lovirea sau alte violențe. Astfel, din cercetările efectuate a rezultat că, în noaptea de 28 spre 29 martie a.c., în jurul orei 02.00, acesta ar fi agresat fizic o femeie, de 51 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În timpul comiterii faptei, bărbatul se afla sub efectul măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă de Judecătoria Mangalia, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală față de aceeași persoană vătămată.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult