duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Un bărbat a fost reținut după ce a furat din două mașini la Eforie

Un bărbat a fost reținut după ce a furat din două mașini la Eforie

de Redacția Dotto
Suspect

La data de 5 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 27 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Astfel, la data de 4 iulie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din două autoturisme parcate pe strada Tudor Vladimirescu.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 6 iulie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult