vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Un bărbat din Lumina a încercat să se sinucidă astăzi dându-și foc

Un bărbat din Lumina a încercat să se sinucidă astăzi dându-și foc

de Andreea Bălan
lumina

Martorii povestesc că bărbatul care are 40 de ani și-ar fi turnat benzină pe față și apoi i-a dat foc, în încercarea de a-și lua zilele. În jurul bărbatului s-a aprins un incendiu care a cuprins dormitorul în care se afla acesta.

Alertați de flăcări și de mirosul de fum, mai mulți vecini au sărit să-l salveze și au și sunat la 112. La locul incendiului au ajuns imediat trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Medicii spun că l-au găsit pe bărbat cu arsuri grave pe 60% din suprafața corpului. El a fost intubat și transportat de urgență la Spitalul Județean. O măsușa a acestuia spune că bărbatul obișnuiește să bea peste măsură.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult