duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Un bloc din Mamaia Nord stârnește controverse

Un bloc din Mamaia Nord stârnește controverse

de Redacția Dotto
Un bloc din Mamaia Nord stârnește controverse

Deși este locuit deja de luni bune și Planul Urbanistic Zonal prevede că în zonă nu se pot ridica decât clădiri cu două etaje, blocul are patru etaje, iar proprietarul solicită să mai construiască un etaj.

Problema construcțiilor din zona litoralului românesc este deja bine-cunoscută. De peste 15 ani avem legi care reglementează foarte strict construcțiile pe coastă. Au fost însă de multe ori ocolite printr-un lung șir de avize și semnături de la autorități, care pasează responsabilitățile de la una la alta.

Ștefan Antonaru, consilier local la Primăria Năvodari, susține că problema construcțiilor care nu respectă prevederile legale este una existentă de ani buni atât în Mamaia Nord, cât și în Mamaia-Sat.

Pentru că blocul este deja locuit, proprietarii imobilelor pot fi nevoiți să le părăsească, dacă în urma cercetărilor se va dovedi că ridicarea blocului cu patru etaje a fost făcută ilegal.

Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Năvodari au spus că toate documentele urbanistice emise de Primăria Orașului Năvodari sunt perfect legale

Ca urmare a sesizării făcute de Ștefan Antonaru, autoritățile locale din Năvodari vor face cercetări în acest caz în perioada imediat următoare.

Reamintim că cele mai bunîe terenuri din Mamaia au fost retrocedate ilegal, iar în zona de coastă a Năvodariului plajele au devenit platforme betonate pe care se înalță blocuri înghesuite.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult