marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Un business ca un cadou

Un business ca un cadou

de Ileana Gheorghiu
cadou

Piata aranjamentelor florale din Romania se dezvolta in ritm alert. Tot mai multi investitori vor să patrundă in acest sector de activitate.

O demonstreaza si un tanar din Mangalia care si-a propus ca in maximum doi ani sa ajunga la o cotă de 20% din piata aranjamentelor florale. Asta in conditiile in care afacerea pe care o detine, a fost pusa pe picioare anul trecut, in plina pandemie.

În micul atelier clienții găsesc o gamă variată de aranjamente, dar și flori criogenate și flori din săpun.

Cel mai mare sprijin al tanarului anteprenor a fost familia și, în special mama, care se implică sută la sută pentru succesul afacerii. Alina Neacșu povestește că afacerea fiului a ajutat-o să treacă mai ușor peste pierderea unor persoane dragi.

Odata pusă pe picioare afacerea de familie a inceput să se dezvolte din ce in ce mai mult iar acum floraria are clienți din intreaga tara, cărora le sunt livrate aranjamentele prin curier. Iar tanarul antreprenor nu vrea sa se opreasca aici.

Cătălin vrea să deschisă o nouă florărie în Constanța și să ajungă la o cotă de 20% din piaţa de aranjamente florale în 2 ani.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult