cadou

Piata aranjamentelor florale din Romania se dezvolta in ritm alert. Tot mai multi investitori vor să patrundă in acest sector de activitate.

O demonstreaza si un tanar din Mangalia care si-a propus ca in maximum doi ani sa ajunga la o cotă de 20% din piata aranjamentelor florale. Asta in conditiile in care afacerea pe care o detine, a fost pusa pe picioare anul trecut, in plina pandemie.

În micul atelier clienții găsesc o gamă variată de aranjamente, dar și flori criogenate și flori din săpun.

Cel mai mare sprijin al tanarului anteprenor a fost familia și, în special mama, care se implică sută la sută pentru succesul afacerii. Alina Neacșu povestește că afacerea fiului a ajutat-o să treacă mai ușor peste pierderea unor persoane dragi.

Odata pusă pe picioare afacerea de familie a inceput să se dezvolte din ce in ce mai mult iar acum floraria are clienți din intreaga tara, cărora le sunt livrate aranjamentele prin curier. Iar tanarul antreprenor nu vrea sa se opreasca aici.

Cătălin vrea să deschisă o nouă florărie în Constanța și să ajungă la o cotă de 20% din piaţa de aranjamente florale în 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…