Câmpuri de…gunoaie în localitatea Cogealac. Pungi și sticle din plastic, scutece folosite, resturi de la construcții, resturi alimentare, saci murdari acoperă terenul de la intrarea în localitate dinspre Râmnicu de Jos.

Din păcate, vântul care bate cu intensitate în această perioadă în Dobrogea ajuta la răspândirea gunoaielor pe o suprafață mare de teren. Tabloul pare desprins dintr-o localitate de la capătul lumii civilizate, acolo unde nu există legi și nici dragoste pentru natură sau o viață sănătoasă, într-o țară a nimănui. Anul trecut, comuna Cogealac a fost una dintre cel mai amendate de comisarii Gărzii de Mediu Constanța pentru nerespectarea legislației în domeniul colectării și depozitării deșeurilor. Amenzi de peste 100.000 de lei au încasat Primăria Cogealac și Serviciul Local de Salubrizare al Comunei, anul trecut.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…