joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Un candidat la Consiliul Județean a ajuns la secția de Poliție: ar fi încercat să influențeze votul

Un candidat la Consiliul Județean a ajuns la secția de Poliție: ar fi încercat să influențeze votul

de Redacția Dotto

La data de 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, în jurul orei 9.50, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în proximitatea unei secții de votare din municipiul Constanța, se află o persoană care ar încerca să influențeze procesul de votare.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, care a declarat că este observator al unei formațiuni politice și că nu ar fi încercat să influențeze procesul de votare, ci doar ar fi salutat persoanele cunoscute.

Pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului semnalat prin 112, persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, constatându-se că aceasta nu ar avea calitatea de observator, fiind candidatul unei formațiuni politice la alegerile pentru Consiliul Județean Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult