joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Un centru de colectare a fierului vechi din Constanța, amendat cu 50.000 de lei

Un centru de colectare a fierului vechi din Constanța, amendat cu 50.000 de lei

de Redacția Dotto

La data de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune de verificare pe linia prevenirii și combaterii infracționalității de mediu în domeniul operațiunilor cu deșeuri, la sediul unei societăți comerciale din municipiul Constanța, având ca obiect de activitate comerțul cu ridicarea deșeurilor și resturilor metalice și nemetalice și al materialelor pentru reciclare.

În urma verificărilor, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a societății comerciale, conform articolului 16 alineatul 1 din O.U.G 92/2021 privind regimul deșeurilor, în valoare de 50.000 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult