miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Un copil de 4 ani, ars în urma unei explozii

Un copil de 4 ani, ars în urma unei explozii

de Redacția Dotto

Un copil de numai patru ani a ajuns în această după amiază la spital cu arsuri 20% din suprafața corpului. Cel mic a avut de suferit în urma unei explozii.

Medicii spun că cel mic are arsuri de gradul doi pe mâini și picioare. Pompierii de la ISU Dobrogea au transmis că o butelie a explodat în casa în care se aflau copilul și mama lui. Și femeia a fost rănită în urma exploziei. Aceasta a suferit arsuri pe 10% din suprafața corpului.

Pompierii spun că locuința se află pe strada Andrei Mureșan nr. 64 și că explozia nu a fost urmată de un incendiu. Pentru salvarea mamei și copilului au intervenit mai multe echipaje de pompieri și medici de la SMURD și Ambulanță.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult