Un copil și-a salvat mama, înjunghiată de iubit

Un copil și-a salvat astăzi mama de la moarte. Femeia a fost înjunghiată de iubitul ei, nemulțumit că femeia l-a părăsit și s-a mutat cu cei doi copii în locuința părinților, din Cernavodă.

Supărat, bărbatul a decis să se răzbune. A mers la locuința femeii și a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit provocându-i răni adânci. Din fericire, tânăra a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor înainte să leșine, ajutată de unul dintre copii.

Starea femeii este critică. Ea a fost operată timp de șapte ore de o echipă interdisciplinară de medici de la Spitalul Județean Constanța, a fost intubată și este internată acum pe secția de Terapie Intensivă a unității medicale. Din informațiile pe care am reușit să le aflăm, înainte de a fi operată femeia a fost resuscitată de mai multe ori, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor. Procurorii spun că pe 21 februarie dimineața la ora 8:00 acesta s-ar fi deplasat în locuința în care iubita lui se mutase cu părinții pentru o convinge să se întoarcă la el. Din cauză că tânăra a refuzat, bărbatul a decis să o lovească de mai multe ori cu un cuțit în mâini și picioare și să îi provoace o hemoragie severă. Până să leșine din cauza rănilor grave, tănăra a reușit să sune la 112 cu ajutorul unuia dintre copii, în vârstă de 12 ani. La locuință s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri și a transportat-o la Spitalul din Cernavodă, unde a fost supusă unei operații. De aici a fost transferată la Spitalul Județean. Pe drum a intrat în stop cardio-respirator, însă din fericire a fost readusă la viață de echipa medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…