Un copil și-a salvat mama, înjunghiată de iubit

Un copil și-a salvat astăzi mama de la moarte. Femeia a fost înjunghiată de iubitul ei, nemulțumit că femeia l-a părăsit și s-a mutat cu cei doi copii în locuința părinților, din Cernavodă.

Supărat, bărbatul a decis să se răzbune. A mers la locuința femeii și a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit provocându-i răni adânci. Din fericire, tânăra a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor înainte să leșine, ajutată de unul dintre copii.

Starea femeii este critică. Ea a fost operată timp de șapte ore de o echipă interdisciplinară de medici de la Spitalul Județean Constanța, a fost intubată și este internată acum pe secția de Terapie Intensivă a unității medicale. Din informațiile pe care am reușit să le aflăm, înainte de a fi operată femeia a fost resuscitată de mai multe ori, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor. Procurorii spun că pe 21 februarie dimineața la ora 8:00 acesta s-ar fi deplasat în locuința în care iubita lui se mutase cu părinții pentru o convinge să se întoarcă la el. Din cauză că tânăra a refuzat, bărbatul a decis să o lovească de mai multe ori cu un cuțit în mâini și picioare și să îi provoace o hemoragie severă. Până să leșine din cauza rănilor grave, tănăra a reușit să sune la 112 cu ajutorul unuia dintre copii, în vârstă de 12 ani. La locuință s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri și a transportat-o la Spitalul din Cernavodă, unde a fost supusă unei operații. De aici a fost transferată la Spitalul Județean. Pe drum a intrat în stop cardio-respirator, însă din fericire a fost readusă la viață de echipa medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…