joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news Un minor de 15 ani din Nicolae Bălcescu este dat dispărut. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

Un minor de 15 ani din Nicolae Bălcescu este dat dispărut. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

de Redacția Dotto

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu-Postul de Poliție Nicolae Bălcescu au fost sesizați, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 14.50, cu privire la plecarea voluntară a minorului ZANET ILIE, de 15 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța.

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 11.00, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

La data plecării purta pantaloni albaștri, bluză cu dungi albe și o șapcă pe cap.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult