joi, 18 aprilie, 2024
Home Breaking news Un minor de 16 ani din Constanța a dispărut

Un minor de 16 ani din Constanța a dispărut

de Redacția Dotto

La data de 4 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului Mustafa Zabar, de 16 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

La data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, acesta a părăsit în mod voluntar domiciliul, fără a reveni până în prezent.

Mustafa Zabar are 1,70 m înălțime, 56 de kilograme, ochi căprui, păr negru. La data plecării era îmbrăcat cu geacă și blugi negri și purta încălțăminte sport de aceeași culoare.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult