duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Un minor din Constanța a dispărut. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Un minor din Constanța a dispărut. Dacă îl vedeți, sunați la 112

de Redacția Dotto

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului TAIR ABDUL RAHMAN, de 14 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 19.00, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Tair Abdul Rahman are 1,75 m înălțime, ochi căprui, păr negru. La data plecării era îmbrăcat cu un tricou bleumarin și pantaloni de trening de culoare negru și papuci de culoare negru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult