Un nou adăpost pentru animalele fără stăpân   

O nouă șansă pentru cățeii fără stăpân. La Constanța a fost inaugurat un nou centru de adopții. Toți cățelușii de aici sunt sănătoși, sunt deparazitați, vaccinați și microcipați.

Primul cățeluș a fost deja adoptat și va pleca la stăpânul lui, la București. Simpatic, jucăuș și foarte iubitor, acesta va cuceri cu siguranță întreaga familie.

La noul Centru de adopții vor fi aduși în fiecare zi puiuți care își caută un stăpân.

Scopul acestui proiect este de a îmbunătăți calității vieții și găsirea unor familii adoptive pentru aceste suflete. Odată cu inaugurarea Centrului a fost lansat și un nou program. Toți cei care doresc să își sterilizeze animalele o pot face gratuit la acest centru. Primele 100 de tichete se vor putea obține de la primărie.

Amenajarea spațiului a fost posibilă și cu sprijinul elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța și al reprezentanților Uniunii Armenilor din România. Aceștia au primit diplome de mulțumire. Noul centru de adopții se află pe strada Răscoalei din 1907, nr.4. În acest moment la adăpostul situat pe strada Câmpul cu Flori se află 350 de câini, iar 40 dintre aceștia sunt pui. Programul adăpostului este luni, marți, miercuri și vineri între orele 10:00 – 14:00, iar joi în intervalul orar 09:30 – 17:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…