sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Un nou an universitar la UMC

Un nou an universitar la UMC

de Redacția Dotto

Vești bune pentru studenții de la Universitatea Martimă Constanța, care au pășit astăzi într-un nou an universitar.

Aceștia vor învăța în spații moderne și vor avea la dispoziție laboratoare noi, dar și o bibliotecă de studiu. Din luna februarie a anului viitor studenții vor beneficia de un nou corp de clădire, care va adăposti o aulă cu 400 de locuri, 2 amfiteatre de câte 150 de locuri, săli de curs, laboratoare și spații dedicate simulatoarelor.

Conducerea UMC a transmis că orele de curs se vor desfășura în format hibrid pentru studenții din anii trei și patru și în format fizic pentru cursanții din anii unu și doi.

Cei 700 de boboci ai universității sunt entuziasmați de începerea anului universitar și spun că abia așteaptă să își cunoască profesorii și noii colegi.

Activitățile didactice vor începe de mâine, 4 octombrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult