miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Un nou atac cu drone rusești la granița cu România, în zona Isaccea

Un nou atac cu drone rusești la granița cu România, în zona Isaccea

de Redacția Dotto

Un nou atac al rușilor la granița cu România. Porturile ucrainene de la Dunăre, Reni și Izmail au fost ținta dronelor inamice.

Nici Portul Orlovka, aflat la doar 700 metri de Isaccea nu a fost ferit de atacul dronelor rusești.

La Orlovka, peste drum de Isaccea, micul port ucrainean și punctul vamal au fost atacate de șase drone. Locuitorii din Isaccea, pe țărmul românesc al Dunării le-au văzut și le-au auzit.

Atacul a fost înregistrat video de martori.

Autoritățile din Orlovka au informat Primăria Isaccea că trei șoferi de TIR au fost răniți în urma acestui atac. Patru camioane care așteptau să ajungă la bac pentru a trece Dunărea spre Isaccea au ars și două depozite de cereale au fost parțial avariate.

O dronă a picat la doar câțiva zeci de metri de bacul care urma să traverseze spre Isaccea. Sub amenințarea unui nou atac, oamenii au cerut că bacul să plece imediat.

Autoritățile vamale de la Orlovca au anunțat că astăzi punctul de control nu va funcționa. Garda de Coasta românească a transmis de dimineață că traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană. Astfel, traficul pe ieşire este redirecționat către Galaţi Rutier. La acest moment, poliţiştii de frontieră din PTF Isaccea operează strict autovehiculele aflate în punct pe intrare. Cele două bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult