duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Un nou discurs – manifest al lui Hagi

Un nou discurs – manifest al lui Hagi

de Redacția Dotto

Gheorghe Hagi a ținut un nou discurs – manifest la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Urartu din Conference League.

Mister a uitat noțiunea timpului și le-a vorbit jurnaliștilor despre problemele din fotbal preț de mai bine de jumătate de oră. Hagi a precizat încă o dată că Farul nu este favorită în cupele europene, indiferent de adversar, pentru că nu are experienţă.

Managerul tehnic al Farului a amintit bugetul Farului cu care a reușit să obțină campionatul în sezonul trecut: 2,5 mil. de euro. Buget pe care-l au echipele care sunt la retrogradare sau echipele din Divizia B. Hagi critică aspru faptul că echipele din România nu pot avea mai mult de trei jucători extracomunitari.

Spre finalul discursului, Hagi a făcut din nou apel la oamenii cu potențial financiar să susțină fotbalul. „Regele” consideră că România trebuie să investească în sport pentru a putea face performanţă.

Totodată, Hagi își dorește ca pe noul stadion care se va construi la Constanța, Farul să aibă 15.000 de abonamente vândute, iar suporterii să susțină echipa necondiționat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult