marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Un nou protest în benzinării

Un nou protest în benzinării

de Redacția Dotto

Șoferii nemulțumiți de creșterea prețurilor la combustibil au protestat din nou la Constanța. Ei au blocat mai multe benzinării din oraș și stațiunea Mamaia.

Șoferii revoltați s-au întâlnit la intrare în stațiunea Mamaia. De aici au plecat spre benzinăriile din zonă, unde au alimentat cu combustibil în valoare de 1, 2 și 3 lei. În ciuda valorii extrem de mici a tranzacției, șoferii au plătit cu cardurile ceea ce înseamnă că benzinăriile au plătit comission bancar la fiecare tranzacție. În scurt timp, benzinăriile s-au blocat. Este al doilea protest pe care șoferii îl organizează la Constanța în această săptămână.

Șoferii spun că vor continua să protesteze până când autoritățile vor lua măsuri care să scadă prețurile la benzină și motorină.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult