joi, 18 aprilie, 2024
Home Sport Un nou tranfer, la Farul

Un nou tranfer, la Farul

de Redacția Dotto

„Sunt un luptător, voi da totul pentru club și pentru fani“. Este declarația noului „marinar“ din echipa FC Farul, David Enagnon Kiki, care a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

Kiki are aproape 29 de ani, 1,80 m înălțime și este din Benin, o țară din Africa occidentală. El este titular în prima reprezentativă a țării sale și a mai jucat în carieră în Franța și în prima ligă din Bulgaria. În afară de fotbal, noul „marinar“ adoră să petreacă timpul în familie, să se joace cu copiii lui, dar și să asculte muzică.

Este bine să ai ambiții, să îți propui lucruri importante și de aceea mă aflu aici. Cred că putem reuși. M-am uitat puțin la echipă. Hagi este un fost mare jucător și știe foarte mult fotbal. Se muncește mult și știu că de asta este nevoie pentru a ne atinge acest obiectiv. Vom face tot posibilul pentru a ne atinge scopurile.“.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult