joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Un nou transfer la Farul Constanța

Un nou transfer la Farul Constanța

de Redacția Dotto

Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi, a terminat pe locul 4 în play-off. În încercarea de a-și întări lotul, antrenorul fostei campioane a efectuat deja un prim transfer pentru sezonul viitor. Gică Hagi, antrenorul Farului, şi-a găsit deja un nou decar pentru a-l înlocui pe Ronaldo Deaconu. Constănțenii ar fi ajuns la un acord cu Romario Moise. Ultima oară, mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani a evoluat la Concordia Chiajna. E important de precizat că acesta are în palmaresul său personal și un titlu de campion al României alături de Astra Giurgiu. De-a lungul carierei sale, Romario Moise a mai evoluat și pentru UTA, Petrolul, Rapid și Beroe. La Farul Constanţa se pregătesc schimbări importante în această vară. Louis Munteanu, Kiki, Constantin Budescu şi Ronaldo Deaconu au plecat deja, iar echipa lui Gică Hagi se mai poate despărţi de jucători precum Damien Dussaut, Kevin Boli şi Dragoş Nedelcu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult