joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Un șofer fără permis și unul drogat prinși de polițiști în județul Constanța

Un șofer fără permis și unul drogat prinși de polițiști în județul Constanța

de Redacția Dotto

La data de 21 mai  a.c., în jurul orei 01.50, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, în comuna Mihai Viteazu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 2 Poliție, au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe Bulevardul Tomis.
Bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare, unde au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult