joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Un șofer posibil drogat prins pe o stradă din Cumpăna

Un șofer posibil drogat prins pe o stradă din Cumpăna

de Redacția Dotto

La data de 17 mai  a.c., în jurul orei 19.50, Polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, au identificat, un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cireșica, din comuna Cumpăna.

Bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare, unde au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult