vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Un surdomut reținut după ce a jefuit două persoane, pe o stradă din Constanța

Un surdomut reținut după ce a jefuit două persoane, pe o stradă din Constanța

de Redacția Dotto

La data de 30 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 40 de ani. Acesta este bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Astfel, în noaptea de 8 spre 9 mai a.c., în jurul orei 03.00, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, ar fi deposedat prin violență un bărbat, de 56 de ani, de un telefon mobil în valoare de 500 de lei. Ulterior, în noaptea de 24 spre 25 mai a.c., în jurul orei 02.30, pe bulevardul Aurel Vlaicu, ar fi deposedat prin violență o femeie, de 28 de ani, de o geantă ce conținea 650 de lei și un telefon mobil.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, 31 mai a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Potrivit informațiilor noastre, autorul este surdomut, iar în trecut a fost condamnat pentru omor deosebit de grav.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult