sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Un bărbat, care era urmărit internațional, încătușat la Constanța

Un bărbat, care era urmărit internațional, încătușat la Constanța

de Redacția Dotto

Un tânăr de 26 de ani, urmărit internațional, a fost prins la Constanța.

Polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție spun că acesta se afla în zona Peninsulară a orașului, când a fost încătușat. Pe numele său fusese emis un ordin internațional de arestare, au transmis oamenii legii. IPJ a mai anunțat că bărbatul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Ce a transmis IPJ?

„La data de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea comerțului ambulant.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 500 de lei, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 3 la Legea 333/2003.

Cu ocazia acțiunilor derulate, polițiștii au identificat, în zona peninsulară a municipiului Constanța, un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia a fost emis mandat international de arestare.

Bărbatul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, în vederea luării măsurilor legale”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult