Un bărbat, care era urmărit internațional, încătușat la Constanța

Un tânăr de 26 de ani, urmărit internațional, a fost prins la Constanța.

Polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție spun că acesta se afla în zona Peninsulară a orașului, când a fost încătușat. Pe numele său fusese emis un ordin internațional de arestare, au transmis oamenii legii. IPJ a mai anunțat că bărbatul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Ce a transmis IPJ?

„La data de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea comerțului ambulant.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 500 de lei, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 3 la Legea 333/2003.

Cu ocazia acțiunilor derulate, polițiștii au identificat, în zona peninsulară a municipiului Constanța, un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia a fost emis mandat international de arestare.

Bărbatul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, în vederea luării măsurilor legale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…