studenti umc

Viitorul sună bine pentru studenții de la Universitatea Maritimă Constanța.

Zeci dintre cei care au participat până acum la un proiect al UMC în parteneriat cu o serie de companii private au reușit să obțină job-ul mult visat. Prin acest proiect UMC urmărește ca rata de angajare pentru studenții care ies de pe băncile facultăților să crească.

Andreea este studentă în ani terminali la UMC și beneficiară a proiectului Un viitor mai sigur pentru studenți. Ea își dorește să facă cadeția, pentru ca apoi să devină ofițer de marină.

De la debutul proiectului și până acum aproape 80 de studenți au reușit să își găsească job-ul la care visau la una dintre companiile private, partenere în proiect.

Proiectul Un viitor mai sigur pentru studenți în valoare de peste 4,5 milioane de lei, finanțat din fonduri europene și naționale se va derula până în primăvara anului 2023.

Grupul țintă îl reprezintă 400 de studenți ai UMC, cursanți ai Facultății de Navigație și Transport Naval, Electromecanică Navală sau din cadrul secțiunilor de master organizate de Universitatea Maritimă din Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…