luni, 15 aprilie, 2024
Home DOTTO News Un viitor mai sigur pentru studenți

Un viitor mai sigur pentru studenți

de Redacția Dotto
studenti umc

Viitorul sună bine pentru studenții de la Universitatea Maritimă Constanța.

Zeci dintre cei care au participat până acum la un proiect al UMC în parteneriat cu o serie de companii private au reușit să obțină job-ul mult visat. Prin acest proiect UMC urmărește ca rata de angajare pentru studenții care ies de pe băncile facultăților să crească.

Andreea este studentă în ani terminali la UMC și beneficiară a proiectului Un viitor mai sigur pentru studenți. Ea își dorește să facă cadeția, pentru ca apoi să devină ofițer de marină.

De la debutul proiectului și până acum aproape 80 de studenți au reușit să își găsească job-ul la care visau la una dintre companiile private, partenere în proiect.

Proiectul Un viitor mai sigur pentru studenți în valoare de peste 4,5 milioane de lei, finanțat din fonduri europene și naționale se va derula până în primăvara anului 2023.

Grupul țintă îl reprezintă 400 de studenți ai UMC, cursanți ai Facultății de Navigație și Transport Naval, Electromecanică Navală sau din cadrul secțiunilor de master organizate de Universitatea Maritimă din Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult