vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news Un vitezoman a fost prins cu 171 de km/h, în stațiunea Mamaia

Un vitezoman a fost prins cu 171 de km/h, în stațiunea Mamaia

de Redacția Dotto
Un șofer vitezoman a fost prins în noaptea de 5 iunie, în Mamaia, de către polițiștii de la Poliția Rutieră. Bărbatul avea 171 de km la oră. astfel că a rămas fără permisul de conducere, pentru 120 de zile, în plus trebuind să plătească și o amendă de 2475 de lei.

”171 (viteza de deplasare) – 60 (limita de viteză) = 2.475 lei minus la bugetul personal și 120 zile minus permisul de conducere.
Aceste calcule au fost făcute, noaptea trecută, în stațiunea Mamaia, de  colegii noștri de la Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră, pentrul șoferul din imagine. Poate că nu este corect din punct de vedere aritmetic, dar sigur este corect din punct de vedere al legii.”,

au transmis reprezentanții IPJ.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult