joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Uniforme și decorații regale la Centrul Jean Constantin

Uniforme și decorații regale la Centrul Jean Constantin

de Redacția Dotto

Evenimentul „Dobrogea și Regalitatea”, organizat la Centrul Jean Constantin a adus în prim-plan o colecție impresionantă de artefacte istorice, oferind publicului oportunitatea de a explora și înțelege impactul regalității asupra regiunii Dobrogea. Expoziția a prezentat inclusiv uniformele regale și decorații din timpul celor patru regi ai României. Printre exponatele remarcabile, s-au numărat uniformele de zi cu zi ale Regilor Carol I, Ferdinand I, Mihai I, dar și ale Reginei Maria, fiecare piesă purtând cu sine povestea acelor vremuri. Vizitatorii au putut vedea și brevete și livrete militare, ce documentează carierele celor patru regi ai României, dar și trabucurile cu cifrul Reginei Maria, simboluri ale unei eleganțe desăvârșite.   

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult