vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă se va opri duminică

Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă se va opri duminică

de Redacția Dotto

Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă va fi oprită. Din 19 mai la Centrală vor avea loc lucrări de întreținere, ce vor dura aproximativ 5 săptămâni, transmit reprezentanții Transelectrica.Procedura de oprire a Unității 1 va începe dimineață cu reduceri succesive de putere, iar la ora 11.00, unitatea va fi decuplată de la Sistemul Energetic Național. Unitatea nucleară ar urma să fie resincronizată sistem pe 25 iunie, tot la ora 11. Prin urmare, Sistemul Eenergetic Național, nu va beneficia de aportul celor 700 de megawatti ai Unității Unu mai bine de o lună.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult