duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate UNTOLD 2023: O lume magică, DJ, acrobați, șamani și dansatori într-un tărâm de poveste

UNTOLD 2023: O lume magică, DJ, acrobați, șamani și dansatori într-un tărâm de poveste

de Redacția Dotto

Personaje fantastice deprinse dintr-o lume magică, nimfe, şamani, acrobaţi internaţionali, animatori, dansatori, un tărâm de poveste în care eşti invitat să trăieşti experienţe unice.

Magia nu există doar în poveşti sau dacă există, aceea poveste se numeşte UNTOLD. În fiecare vară, sute de mii de fani scriu, împreună, un nou capitol din cea mai frumoasă experienţă de festival. Pentru cea de-a 8-a ediţie, creatorii UNTOLD prezintă un nou concept creativ captivant, The Light Phoenix. În timpul celor patru zile de festival, oraşul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii şi al magiei, în care fiecare participant este invitat să combine realul cu imaginarul.

Ceremonie oficială de deschidere va oferi fanilor de pe Cluj-Arena, un show memorabil al DJ-ului care ocupă locul 4 în Top 100 DJ Mag, brazilianul Alok.

Pe timpul celor patru zile şi patru nopţi de festival, organizatorii UNTOLD au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare şi băuturi, o replică reală a unui celebru lanţ de restaurante va fi disponibilă în festival, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experienţe VR, scene şi workshop-uri tematice sau walking act-uri. De la petreceri tematice la experienţe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet, live-cooking, serviciu de food delivery direct în festival, pentru a nu rata niciunul dintre artiştii favoriţi, totul este pregătit pentru a transforma zilele de festival în momente memorabile.

Fanii festivalului vor fi întâmpinaţi de personaje fantastice, acrobaţi internaţionali, animatori, majorete, dansator, toboşari veniţi din România, Franţa, Spania, Marea Britanie, Germania. Acrobaţii pe picioroange, care poartă costume desprinse parcă dintr-o altă lume, vor aduce Phoenix-ul mai aproape de Pământ, iar Femeia Mare, care domneşte însoţită de slujitorii şi gardienii ei fideli, este cea care îi aduce pe fanii festivalului într-un spectacol, o fuziune între teatrul de stradă, interacţiune şi poezie. Un alt grup energic şi talentat de toboşari care provin din tipicul carnaval spaniol vor lumina noaptea cu energia lor, iar artişti acoperiţi de aripi colorate vor străluci în soare înconjuraţi de fluturi supradimensionaţi.

Experienţa oferită de farmecul frumoşilor îngeri pe picioroange este o experienţă specifică festivalului de la Cluj-Napoca. Aceste fiinţe eterice vor prezenta coregrafii pline de mişcări dinamice, acrobaţii şi piramide umane spectaculoase care vor sfida legile gravitaţiei. Fanii se vor încărca cu energie bună alături Echipa de Cheerleading Knights of Transylvania CCS Cluj-Napoca.

EXPERIENŢE OFERITE DE PARTENERII COMERCIALI AI FESTIVALULUI

Ediţia 2023 a festivalului marchează o premieră la nivel european. În parteneriat cu Banca Transilvania şi Visa, UNTOLD a lansat primul card virtual animat din Europa – UNTOLD BT Visa. Cardul este în ediţie limitată, cu un design inspirat de tematica UNTOLD 2023, The Light Phoenix. Fanii festivalului pot solicita cardul din aplicaţia BT Pay, acesta poate fi folosit pe tot parcursul anului şi oferă beneficii suplimentare utilizatorilor. Acest proiect unic aduce în prim plan inovaţia şi pasiunea pentru experienţele unice, specifică ambelor branduri. Într-o premieră europeană, cardul virtual UNTOLD BT Visa va aduce o pata de culoare şi de magie fanilor UNTOLD. Lounge-ul BT e zona de relaxare perfectă. Cele mai faine amintiri pot fi distribuite către prietenii de acasă, pe platformele de socializare, iar la Credit Point, dacă fanii aleg să îşi facă Top Up-ul cu un card Visa au şansa de a câştiga piese vestimentare din colecţia UNTOLD.

Cele patru zile de festival vor fi ca o plimbare în carusel, iar Kaufland a meşteşugărit idei creative cu jocuri în care fanii să-şi încerce abilităţile. Reuşitele vor fi premiate şi încurajate de către gaşca de amici de festival, pe care UNTOLD îi va transforma în prieteni pe viaţă.

Tazz va crea o scenă unde se unde fanii vor descoperi mix-ul perfect: mâncarea bună şi artiştii autohtoni, toate într-un singur loc. Tazz FoodStage – Scena Poftelor Tale a fi disponibilă pe toată durata festivalului, oferind diversitate culinară, dar şi momente de live cooking în care chefi cunoscuţi fac echipă cu DJ şi artişti pentru a oferi fanilor preparate delicioase.

Încă o lume se redeschide la UNTOLD: lumea virtuală. Participanţii la festival au ocazia de a experimenta „5 minute de libertate”, momente în care dorinţele devin realitate, adrenalina este simţită la maxim cu un simulator de zbor pentru un F18.

Gusturile nebune şi cocktailurile colorate din barul rotativ YOUR SOCIETY sunt momentele pe care gaşca de oameni dragi şi îndrăzneţi o caută. Festivalierii se pot delecta de fineţea băuturilor în spaţiul de lounge YOUR SOCIETY.

Iar acum, că fanii UNTOLD se simt din ce în ce mai creativi, spotul muzical Coca-Cola a pregătit pentru ei echipamentul de ultimă generaţie pentru ca aceştia să dea frâu liber emoţiilor. Provocările nu se opresc aici, pentru că „Spin the wheel” încearcă norocul participanţilor de a câştiga premii unice. După o reuşită binemeritată, o mini escapadă în pădurea cu copaci fermecaţi Coca-Cola devine experienţa perfectă.

Tot în zona provocărilor, Mol testează cunoştinţele despre condus cu ajutorul simulatoarelor interactive. Participanţii la festival se pot întrece în această cursă care se va finaliza cu premii speciale. Convinşi că pot conduce în siguranţă, expoziţia auto Autoworld reprezintă pentru participanţi locul care îmbină excelenţa automobilistică a vehiculelor de ultimă generaţie, cu eleganţa.

Tot perimetrul festivalului UNTOLD este dedicat distracţiei şi jocurilor, iar Fortuna te invită să explorezi această lume a jocurilor, a provocărilor interactive si adrenalinei.

Fanii inteligenţei artificiale vor face cunoştinţă cu soft-ul „Revocalize AI” care le va modifica live vocea şi îi va ajuta să cânte piesele favorite cu vocea artistului pe care îl îndrăgesc cel mai tare, iar Ministerul Apărării Naţionale îi învaţă pe curioşi despre lumea roboţilor, despre colegii blănoşi din echipele speciale cunoscuţi drept „câinii-poliţişti”, şi despre instrumentele de identificare a materialelor explozive. Pentru cei interesaţi de domeniul acesta curajos, cursurile de admitere sunt deja pregătite!

Călătoria prin tărâmul magic UNTOLD continuă cu o simulare a simţurilor în zona de relaxare, oferită de Kozel. Sărbătoarea savorilor continuă cu degustări exclusiviste de bere oferite de Masterclass-ul de mixology, iar următoarea oprire este în zona Ballantine’s, cu experienţele secrete din laboratorul lor.

Tărâmul, care îşi dezvăluie magia în perioada 3-6 august 2023, a pregătit pentru fani o zonă de lounge cu un decor desprins din „O mie şi una de nopţi”, unde sunt aşteptaţi de o artistă, expertă în tatuajul cu henna, după care poţi da aripi mişcărilor de dans la spotul Redbull, şi captivează fanii cu vibe-ul bine-cunoscut oferit de brandul McDonald’s la scena TRAM.

Momentele speciale de pe mainstage ai celor mai mari artişti şi DJ din lume sunt capturate pe platforma exclusivă, oferită de Globalworth.

O nouă formă de divertisment şi surprize gustative sunt oferită de WET, iar băutura specială Raspberry UNTOLD Edition îţi asigură un bilet dus prin simţurile simulate de tărâmul fabulos al festivalului. O ultimă excursie olfactivă poate fi trăită la My Geisha, acolo unde aromele orientale desluşesc misterul trandafirului sau a florilor de Sakura.

The Sanctuary este un spaţiu sigur şi relaxant, parte a festivalului UNTOLD, în care participanţii pot intra în contact cu practici concepute pentru a-şi îmbunătăţi starea de bine. Este un loc creat special pentru conversaţii şi pentru a descoperi oameni noi, poate, viitori prieteni.

Festivalul UNTOLD oferă experienţe muzicale extraordinare, dar va fi şi primul eveniment muzical din România care va oferi participanţilor un spaţiu sigur şi confidenţial pentru discuţii despre sănătatea emoţională. REGINA MARIA, partenerul de sănătate al festivalului, va oferi fanilor sesiuni de evaluare posturală alături de specialiştii Kinetic Sport & Medicine.

Toate aceste experienţe pot fi admirate de sus, din roata fantastică înaltă de 30 de metri, care oferă o panoramă impresionantă asupra universului UNTOLD, precum şi asupra oraşului Cluj-Napoca. Fanii pot trăi momente speciale şi în caruselul veseliei şi al copilăriei.

DESIGNERS’ NEST, CU DESIGNERI ROMÂNI

Şi în acest an, cei mai apreciaţi designer români îşi dau întâlnire la festivalul UNTOLD. La Designers’ Nest, fanii pot găsi haine, colecţii capsulă, încălţăminte, bijuterii şi accesorii realizate de peste 30 de designeri români. Niciun outfit nu este expresia completă a propriei personalităţi fără un make-up, un hairstyle ori o pereche cool de ochelari de soare sau de vedere din cea mai nouă colecţie, pe care Lensa o va prezenta la festivalul UNTOLD.

O mulţime de variante de a asorta ţinuta preferată cu un tatuaj temporar îndrăzneţ, sau poate unul cuminte, sunt paşii pe care pasionaţii de trenduri îi pot urma. Sfaturile celor 10 make-up artişti şi hairstylists vor crea rezultatul final mult dorit, pentru ca fanii să fie personajele principale în acest tărâm unic UNTOLD.

Călătoriile în acest univers feeric de 4 zile şi 4 nopţi încep cu îndemnul prietenilor de a experimenta, de a simţi şi de a trăi. Organizatorii numesc acest sentiment: UNTOLD.

Sursa: Agerpres

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult