sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume, Rivaldo, acționar la Farul Constanța

Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume, Rivaldo, acționar la Farul Constanța

de Redacția Dotto

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din toate timpurile, brazilianul Rivaldo Vitor Borba Ferreira, a devenit acţionar la clubul Farul Constanţa.

Contractul prin care Rivaldo a preluat 10% din acţiunile clubului Farul Constanţa a fost semnat luni. În vârstă de 51 de ani, Rivaldo este cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România.

Titlul mondial câştigat cu Brazilia în 2002, medalia de vicecampion mondial din 1998, câştigarea Balonului de Aur în 1999, când şi FIFA l-a desemnat  cel mai bun fotbalist al anului, cucerirea trofeului Copa America în 1999 cu Brazilia, câştigarea Champions League cu AC Milan în 2003, și titlul de golgheter al Champions League în 2000, sunt numai câteva dintre trofeele obţinute de Rivaldo de-a lungul unei cariere fabuloase.

De asemenea, în lotul echipei Farul Constanţa se află atacantul Rivaldinho, fiul lui Rivaldo şi mijlocaşul Gustavo Nascimento da Costa, care este ginerele lui Rivaldo.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult