sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Urmărire ca-n filme, în Faleză Nord

Urmărire ca-n filme, în Faleză Nord

de Ileana Gheorghiu

Urmărire ca-n filmele de acțiune în această dimineață pe străzile Constanței. Polițiștii au pornit pe urmele unui șofer care nu a oprit la semnalele lor, iar în goana lui a lovit mai multe mașini parcate.

Totul s-a întâmplat în centrul orașului. Oamenii legii spun că bărbatul, care încerca să scape de ei, a virat dreapta de pe bulevardul Mamaia pe strada Ion Rațiu, iar la intersecția cu strada Unirii a lovit nu mai puțin de patru mașini. Două dintre acestea se aflau în trafic, iar alte două erau parcate.

Șoferul a fost în cele din urmă prins de polițiști, imobilizat și dus la Secția 2. Polițiștii au aflat astfel că tânărul are 22 de ani și că s-a urcat la volan, deși avea permisul de conducere suspendat. Bărbatul teribilist s-a ales cu dosar penal.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult