joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Urmărire pe bulevardul Aurel Vlaicu: un conducător auto băut și fără permis a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Urmărire pe bulevardul Aurel Vlaicu: un conducător auto băut și fără permis a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

de Redacția Dotto

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

După aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost interceptat, iar persoana aflată la volan a fost legitimată și identificată, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, nu au reieșit indicii cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult