Home Actualitate Dumitru Caragheorghe – USR Plus: Horia Constantinescu, Cristinel Dragomir și Ovidiu Cupșa trebuie să plece!
Actualitate - Interne - News - vineri 30 aprilie 2021

Dumitru Caragheorghe – USR Plus: Horia Constantinescu, Cristinel Dragomir și Ovidiu Cupșa trebuie să plece!

Dumitru Caragheorghe (USR Plus): Horia Constantinescu, Cristinel Dragomir și Ovidiu Cupșa trebuie să plece!

Într-o postare pe Facebook, consilierul local USR Plus Dumitru Caragheorghe lansează un atac direct asupra aliaților liberali, făcând trimitere la USL, alianța politică dintre PSD și PNL, constituită la inițiativa lui Dan Voiculescu.

Dumitru Caragheorghe:

„Am mai spus-o public și o repetăm: avem un mandat de reorganizare și reîmprospătare a administrației publice prin ruperea de reprezentanții vechiului sistem numiți în cele mai multe cazuri pe criterii exclusiv politice!

Să fie clar: la USR Plus Constanța nu girăm în funcții publice personaje ale trecutului PSD-ist, condamnăm traseismul politic, nu acceptăm reșapați și nu ne facem că nu vedem susținerea de care au beneficiat diverși membri în funcții publice fie din partea PSD, fie din partea PNL.

USR și PNL sunt într-un parteneriat la guvernare locală și națională și acest lucru trebuie să ne facă să lucrăm împreună, să ne rețină de la afirmații gratuite și la transferul unor probleme interne în curtea partenerului.

Da. Sunt insitituții publice de interes național, în care anumite persoane nu trebuie să se mai regăsească și să fiți convinși că nu au suport în USR Plus. În același sens, ne-am delimitat și am solicitat încă din luna noiembrie a anului trecut ca domnii Horia Constantinescu și Cristinel Dragomir, cu ștate vechi în PSD sau în protipendada puterii locale din ultimii ani, să nu se regăsească în aparatul administrativ al Primăriei.

În ceea ce îl privește pe domnul liberal Cupșa (CERONAV), nu are decât să-și caute susținerea în USL. Dumnealui nu are girul USR Plus! Niciodată.

Atât USR Plus cât și PNL au luciditatea de a găsi soluții la aceste situații fără a fi nevoie de etichetările complet neavenite și false lansate în spațiul public de domnul Septimiu Bourceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Caz de bullying la Liceul Tehnologic N. Dumitrescu Cumpăna

Vineri, 11.06.2021, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost sesizat de către reprez…