UTA - FC Viitorul 0-0
Home Actualitate UTA – FC Viitorul 0-0! Remiză albă pe noua arenă „Francicsc Neuman”
Actualitate - Sport - vineri 15 ianuarie 2021

UTA – FC Viitorul 0-0! Remiză albă pe noua arenă „Francicsc Neuman”

În etapa cu numărul 16 din Liga 1, UTA şi Viitorul au terminat la egalitate, scor 0-0. Antrenorul constănţenilor a pus acest rezultat și pe seama condițiilor meteorologice dificile.

În minutul 83, Virgil Ghiță, fundașul și căpitanul lui FC Viitorul, a fost eliminat și și-a lăsat echipa în zece oameni. Acesta va lipsi etapa viitoare, pentru meciul cu FCSB.

Mircea Rednic:

Astea-s condițiile, trebuie să te adaptezi. Am greșit foarte multe pase. În prima repriză am avut câteva situații de a marca, în a doua, mai puține. A fost mai mult un joc de luptă, nu a câștigat nimeni. Noi nici nu am câștigat și am pierdut și un jucător de bază (n.r. Virgil Ghiță) pentru meciul cu Steaua. Chiar dacă e tânăr, are destulă experiență. Cojocaru deja preluase migea, chiar nu înțeleg. Nici arbitrul nu a avut un joc ușor, din cauza terenului, a fost un dezechilibru. Avem patru meciuri de foc. Cel mai important e meciul de marți. Mie îmi plac meciurile astea, mă ambiționează. Sunt echipe care joacă un fotbal bun. Acum să vedem!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Conduce prin Skype antrenamentele Naționalei

Adi Vasile conduce prin Skype antrenamentele Naționalei de handbal feminin. Mai este mai p…