vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate V. Iliuță după controlul DNA: Are legătură cu candidatura mea

V. Iliuță după controlul DNA: Are legătură cu candidatura mea

de Redacția Dotto
Iliuță

Președintele CJ Călărași reacționează

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, reacționează după ce ieri DNA Constanța a descins în birourile sale.  „Am încredere în justiție. Am avut mereu”, a scris Iliuță pe pagina sa de socializare. În declarația sa președintele CJ Călărași lasă să se înțeleagă că acțiunea DNA ar avea legătură directă cu intenția sa de a candida din nou la președinția Consiliului. “Acum două zile mi-am anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Călărași. Ieri au fost percheziții la Călărași”, spune Iiuță. Acesta amintește că a mai fost inculpat cu șase luni înainte de alegerile din 2020 de către un procuror șef, dar  achitat în primă instanță pe 20 noiembrie 2023 de Tribunalul București, care a constatat că fapta nu era prevăzută de legea penală. În aceeași zi a fost invitat pentru audiere în legătură cu un alt dosar penal. „Niciodată nu trebuie să ne dispară încrederea în justiție și suntem datori mereu să clarificăm orice nuanță care poate să pună un semn de întrebare asupra activității noastre”, mai scrie Iliuță în mesajul postat pe Facebook.

Vă reamintim, ieri, DNA Constanța a făcut percheziții la Consiliul Județean Călărași de unde a ridicat mai multe documente. Surse din anchetă spun că acest control ar avea legătură cu achiziții ilegale pentru Spitalul TBC, Spitalul Județean și DGASP Călărași, dar și cu contracte atribuite Societății de Drumuri și Poduri Călărași.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult