miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Vacanță all inclusive pe litoralul românesc

Vacanță all inclusive pe litoralul românesc

de Redacția Dotto
COVID-19 invocat fals

Obișnuiți cu vacanțele all inclusive în destinații externe, tot mai mulți români au început să caute aceste servicii și pe litoralul românesc. Specialiștii din turism spun chiar că serviciile de la noi sunt peste cele de la vecinii Bulgari. Ce-I drept și prețurile sunt pe măsură.

Acest hotel din Eforie Nord, spre exemplu, a fost construit anul trecut. Are patru stele si oferă servicii all inclusive. Are o piscină imensă pentru adulți, două pentru copii, tobogane, spații de joacă, dar și o terasă pentru relaxare. Camerele sunt spațioase și au vedere la mare. Pentru un sejur petrecut aici o familie cu doi copii plătește în jur de 7.500 de lei.

Într-un resort din Venus, administratorii investesc în fiecare an mare parte din profit tocmai pentru a mulțumi turiștii ale căror pretenții au crescut în ultima perioadă. Iar rezultatele nu au întarziat să apară. Dimineața, la piscine cu greu mai găsești un loc, iar la prânz restauranetele sunt pline ochi.

Hoteluri cu regim all inclusive sunt pe tot litoralul, însă cele mai multe se găsesc în Venus, Saturn și Jupiter.

Pentru un sejur de 6 sau 7 nopți într-un resort cu regim all inclusive, o familie cu un doi copii plătește între 7.000 și 9.000 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult