vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Vacanță cu buget redus, în Mamaia

Vacanță cu buget redus, în Mamaia

de Andreea Bălan
Vacanță
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Vacanță cu buget redus. Se poate și în Mamaia, dacă alegeți să ve petreceți sejurul în sudul stațiunii, unde prețurile sunt la jumătate față de nord. O noapte de cazare la un hotel de 3 stele nu costă mai mult de 350 de lei pe noapte pentru două persoane, iar ca să atragă turiștii unii hotelieri oferă în prețul camerelor și șezlonguri sau mese gratuite.

De câțiva ani deja, Mamaia și-a creat o clientelă specifică în funcție de zonă. De la sud spre nord prețurile urcă la toate serviciile: de la cazare și masă, la șezlonguri și distracție. Noi am ales să aflăm cât costă un sejur în sudul stațiunii, unde sunt grupate majoritatea hotelurilor de două și trei stele, mâncarea ți se servește în grabă, la autoserviri, iar plajele sunt pline și de cearșafuri aduse de turiști de acasă, nu doar de șezlonguri.

În sud, se stă la coadă pentru aproape orice: shaworma, clătite, popcorn, porumb fiert, gogoși, hamsie. Toate îngrămădite laolaltă.

Hotelierii știu exact care este profilul turiștilor care aleg cazarea în sud și își adaptează ofertele astfel încât să aibă camerele ocupate tot sezonul. Anul acesta pe lângă cazare, în prețul sejurului, oaspeții mai primesc și șezlonguri, dar și prânzul sau cina.

Cei care nu au șezlongurile incluse în prețul camerei le pot închiria de pe plajă cu aproximativ 30 de lei. Iar prețul este foarte posibil să crească pe măsură ce ne apropiem de perioada de vârf a verii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult